Resultater

Jeg har haft FANTASTISKE resultater ved brug af akupunktur (sammen med kiropraktik) på discusprolaps patienter. Alle hunde som har været delvist lammet, er kommet på benene fra få dage og op til en lille uges tid i skrivende stund. Nogle af dem kan ses som solstråle historier på min Facebook side Kiropraktik Dyrlaegen.


Det var så FANTASTISKE resultater at selv meget garvede og erfarne kolleger nu er begyndt at anbefale det som standard behandling, udover den vanlige behandling de tilbyder på den type patienter.


Jeg ser også rigtig god effekt på gigt patienter.

Jeg har i mange år haft fantastiske resultater på både heste og hunde med kiropraktik og Postural Rehabilitering.

Ofte er de allerfleste heste og hunde færdigbehandlet efter kun to behandlinger.


Eksempler på resultater af behandlinger kan ses som opslag på min Facebook side.


Desuden findes eksempler på behandling af nogle af Danmarks bedste væddeløbs heste under læsestof til læse heste på hjemmesiden.

Se hvordan en af Danmarks bedste springheste igen blev springhest efter 2 års skade-pause ved hjælp af kiropraktik dyrlægen.

Se opslag om Quesia Alfarvad på Facebook

​​Nyeste resultater

Følg med på facebook.

Kundernes anmeldelser

Anne Karina Fuglsang Nielsen

stjerner

"2 dyrelæger havde stort set sat et stempel på min bedste ven i forhold til hans diskusprolaps. Aflivning hvis det skete for tit igen at han blev lam.


Efter 1. besøg hos Camilla så jeg en fantastisk forbedring..

Malthe som er 11 år, blev ikke til at styre igen. Han blev min lille glade hund igen. Kan varmt anbefale Camilla !"

Karen Fuglsang Andersen

stjerner

"Min lille hvalp Blue, shetlansk sheepdog, på 14 uger, fik ondt, og var helt låst i venstre side, og dermed bagparten, der styres af vestre side.

Camilla fandt hurtigt en tid til os, og ved 1. besøg, fik hun Blue løsnet, og Blue kunne atter slappe af, og bruge venstre side, og styre bagparten, balancen osv.


Vi fik øvelser med hjem, og holder kontakt til Camilla"

Sari Bundgaard Larsen

stjerner

"Kort fortalt..; min basset hound på knapt 3 år, havde problemer med låsning i kæbeleddet. Efter blot EN behandling er alt pludselig tryllet væk! - og min hund tygger gladeligt i hårde tyggeben (hvilket ikke er set i over et år!).


Hokus pokus eller bare pokkers dygtig? Jeg er overbevist om det sidste er tilfældet... og vi ses snart igen til 4. (Vedligeholdende) behandling"

Helga Friis Thorstein

stjerner

"Altid en professionel og venlig betjening jeg får når mine drenge, (jagt retrievere) og jeg kommer. Vi kan virkelig mærke at Camilla elsker sit job og arbejder med dyret med nærvær"

Amanda Fischer Christiansen

stjerner

"​Kan klart anbefales, vores hund Bastian fik en diskusprolaps og kunne ikke gå for snart 2 uger siden, vi var bange for at han aldrig ville kunne gå godt igen og blive sig selv igen, men efter at have fået både kiropraktor og akupunktur er det gået op ad bakke med ham. Nu både skraber han i jorden og i pude, plus han går rigtig godt og er ved at blive sig selv igen"

Vidste du?

at mange forsikringer dækker kiropraktisk behandling hvis det udføres af en dyrlæge.

Lider din hund, hest eller kat af smerter, symptomer på  discussmerter/prolaps samt stivhed, halthed eller anden gangbesvær, så lad mig hjælpe jer. Skriv til mig i dag, så vi hurtigt kan komme i gang med behandlingen.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Videoer fra Kiropraktik Dyrlægen